ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών – Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)

DSC 0025 thessaliko syndesmos 780x405

Εκδήλωση με θέμα «Τιμάμε το παρελθόν και οραματιζόμαστε το μέλλον του Θεσσαλικού Θεάτρου» διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν μέσω της ανάδειξης του παρελθόντος του Θεάτρου να ανοίξει συζήτηση για το μέλλον, ένα μέλλον στο οποίο συγκαταλέγεται η λειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου αλλά και του ΟΥΗΛ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Νίκος Καλτσάς, η βουλευτής Λάρισας κ. Άννα Βαγενά, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας, καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιστορική αναδρομή στην πορεία του «Θεσσαλικού» από την κ. Θεοδώρα Μουκούλη, ενώ προβλήθηκε και βίντεο από παραστάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ντίνος Κόκκινος μίλησε για το μέλλον του Θεσσαλικού Θεάτρου, ενώ ο γ.γ. του κ. Θωμάς Ρετσιάνης ανέπτυξε το θέμα «Θεσσαλικό και Αρχαίο Θέατρο».

Εισήγηση με θέμα «Θεσσαλικό Θέατρο και Εκπαίδευση» έκανε ο κ. Αλέξης Καλέσης, ενώ ο κύκλος των ομιλιών έκλεισε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του «Θεσσαλικού» κ. Κυριακή Σπανού.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Νταβέλης.

Aκολούθησε η παράσταση «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια».

Δείτε φωτογραφίες:

Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)Την προσφορά του Θεσσαλικού Θεάτρου τίμησε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών - Σε στέρεες βάσεις το μέλλον του (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!