ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χ. Μπουκώρος: Ξεπερνάει τον εαυτό του ο Τσίπρας σε κωλοτούμπες – Δεν τον προλαβαίνουμε πλέον

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ 1024x480 1
milonas 728x90 1
728x110 1

Ευθεία επίθεση στη στάση που κρατά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της αναβάθμισης των μαχητικών αεροπλάνων F16, που συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη ο κ. Μπουκώρος επισήμανε οτι “το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F16 το έφερε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή το 2018 και σήμερα που είναι αντιπολίτευση μας λέει να το αναστείλουμε. Έτσι δεν καλλιεργείται ούτε σταθερή συμμαχία, ούτε σοβαρότητα, ούτε αξιοπιστία.”

Ο κ. Μπουκώρος είπε ακόμα: “Είναι μία συμφωνία που εμείς βελτιώσαμε. Από το 1,8 δις ευρώ, τα 300 περίπου εκατομμύρια θα πάνε στην ΕΑΒ ώστε να αποκτήσει ουσιαστικό λόγ ύπαρξης. Θα τη στήσουμε και πάλι στα πόδια της την αμυντική βιομηχανία στη χώρα. Θα γίνουν νέες προσλήψεις, θα εργαστεί κόσμος.”

Ο Βολιώτης πολιτικός, επιτέθηκε και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: “Ξεπερνάει και τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Τσίπας σε κυβιστήσεις. Δεν τον προλαβαίνουμε πλέον”!

 

error: Content is protected !!