Μεγάλη δωρεά για τα δημόσια κτίρια της Σκιάθου από τον Γ. Αλεξανδρίδη

154531116478476379
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Είναι λίγες οι φορές, που η υποστήριξη για σημαντικές ανάγκες, έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο,  ο Σκιαθίτης Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης.

KENT728X100

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει τον τόπο ποικιλοτρόπως, ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, αναλαμβάνοντας την οικονομική κάλυψη απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή ανήλικου μέλους άπορης οικογένειας που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον περασμένο Δεκεμβρίου 9.400 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες, θέρμανσης, των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων, παιδικός σταθμός, 1ο&2ο νηπιαγωγείο, 3ο νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, για τους ενοριακούς Ναούς, για τις Μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του, και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του,  τον  κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

error: Content is protected !!