ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστρέφει στη Θεσσαλία η Mercedes – Ποιος αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία του Βόλου

image.MQ6 .12.20180705161258

Η εταιρία Ν. Βούρδας & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. είναι πλέον ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes Benz σε ολόκληρο το θεσσαλικό διαμέρισμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, επιλέχθηκε από την mercedes – Benz Ελλάς Α.Ε. να αναλάβει και την Ανατολική Θεσσαλία, με έδρα τη Λάρισα, ύστερα από την πολυετή επιτυχημένη πορεία της σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

KEN 728X100

Άλλωστε τόσο η Μερσεντές όσο και άλλες γνωστές εταιρείες αυτοκινήτου έχουν ήδη καταργήσει τα παραδοσιακά όρια των νομαρχιακών αντιπροσωπειών επιλέγοντας επίσημους συνεργάτες για ευρύτερες περιοχές.

Η νέα αντιπροσωπεία της Μερσεντές για τη Λάρισα και τον Βόλο πρόκειται να λειτουργήσει στο 3ο χλμ της παλαιάς Εθνικής οδού Λάρισας – Αθήνας, εκεί όπου στεγαζόταν παλαιότερα η Nissan. Το νέο κατάστημα, που θα διαθέτει έκθεση οχημάτων και συνεργείο επισκευής, βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να λειτουργήσει εντός των προσεχών ημερών.

Η Ν. Βούρδας & Υιοί Α.Ε.Β.Ε., που ξεκίνησε το 1972, διαθέτει εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ σε μια έκταση 23 στρεμμάτων στο 13ο Χλμ. Ε.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων, όπου, εκτός από την έκθεση αυτοκινήτων, λειτουργούν επίσης τμήματα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την πώληση.

Η Μερσεντές στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια παρουσίας. Ξεκίνησε το 1950 με αποκλειστικό εισαγωγέα την Φωστηρόπουλος – ΒΙΑΜΑΞ, ενώ το 1981 ιδρύθηκε η mercedes – Benz Ελλάς Α.Ε. η οποία είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας Ελλάδος και ανήκει εξ΄ολοκλήρου στην Γερμανική DAIMLER AG.

 

 

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr

error: Content is protected !!