Κ. Μαραβέγιας: Άμεση η απόφαση Χαρδαλιά για την παράταση του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης  της Σκοπέλου για τη θεομηνία του 2019 

marabegias 1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Απαντώντας σε κοινοβουλευτική Αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια σχετικά με τις ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε τη Σκόπελο τον περασμένο Οκτώβριο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε το βουλευτή ότι δόθηκε παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας και τη Τοπική Κοινότητα Κλήματος έως 8 Ιουλίου 2020, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Χαρδαλιά.  

Σημειώνεται πως η παράταση αυτή είναι απαραίτητη για τον Δήμο Σκοπέλου προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές σε τοπικές υποδομές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση) που έπληξαν το νησί το 2019. 

Σχολιάζοντας την άμεση ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο κατατεθέν αίτημα ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την αποτελεσματική συνεργασία ΟΤΑ – υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και δήλωσε για ακόμα μια φορά την πρόθεσή του να στηρίξει κάθε δίκαιο αίτημα των Βορείων Σποράδων.

                       

error: Content is protected !!