Που θα φας την καλύτερη σκεπαστή στο Βόλο;

main 9cc6e dsc 7687
milonas 728x120

Η σκεπαστή πίτα αποτελεί ένα λαχταριστό δημιούργημα των ελληνικών σουβλατζίδικων, με σχετικά λίγα χρόνια ύπαρξης στους καταλόγους καταστημάτων, ικανή όμως να δώσει απόλαυση σε μία παρέα τεσσάρων ατόμων ή ακόμα και να χορτάσει δύο άτομα.

Αμιγώς ελληνικό street food, εμπνευσμένη όμως από το κλασικό νεοϋορκέζικο club sandwich. Η σύσταση του club sandwich αποτελείται από 4 κομμάτια sandwich με διπλό ή τριπλό ψωμάκι το οποίο συνήθως περιέχει ζαμπόν, τυρί, ντομάτα, μαρούλι και κάποια σως, ότι δηλαδή περιέχει ένα απλό sandwich. Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες τοποθετημένες ανάμεσα στα τέσσερα, όρθια στημένα κομμάτια sandwich.

Στην σύσταση της σκεπαστής πίτας, η πίτα έρχεται να αντικαταστήσει το ψωμάκι περικλείοντας μέσα της γενναιόδωρη ποσότητα γύρου, τυρί, ντομάτα, μαρούλι, και σως ή οποία μπορεί να αντικατασταθεί ή να συνοδευτεί από γιαούρτι ή τζατζίκι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τηγανητές πατάτες οι οποίες συνοδεύονται είτε από κάποια σως, είτε γιαούρτι ή τζατζίκι.

Πλέον ιδιαίτερα αγαπητές είναι και οι σκεπαστές πίτες με κοτόπουλο, αλλαντικά, σουβλάκι, πανσέτες, όλες συνοδευόμενες με μπόλικο τυρί και με διαφορετικές διαθέσιμες σως για να καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο Βόλο την καλύτερη σκεπαστή θα την φας στο SMILE Γυράδικο. Έχει μακράν τον καλύτερο γύρο της πόλης και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Έκανε ντεμπούτο πριν από 26 χρόνια, έχει παράδοση, ποιότητα και ποσότητα, ενώ, εκτός από την πίτα, φιλοξενείται και σε άλλα είδη ψωμιού, με ποικιλία σε σαλάτες και συνοδευτικά αλλά και την περίφημη σκεπαστή.

Σκεπαστές για όλα τα γούστα!! Εσυ ποια θα διαλέξεις;

Smile Γυράδικο
Μπότσαρη 20, Βόλος
2421083601

 

error: Content is protected !!