Πανηγυρίζουν οι Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και Αγίου Αντωνίου Λαρίσης

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου Λαρίσης πανηγυρίζει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου, στις 6:00, θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Το πρωί του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου, θα τελεστεί ο πανηγυρικός όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Ιερωνύμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 5, θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ εν συνεχεία, στις 6, θα γίνει η λιτανεία της ιεράς εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Αθανασίου, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης.

Τόσο στις 17 όσο και στις 18 Ιανουαρίου, ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοιχτός για τους πιστούς, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο Ι.Ν.  ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός του Αγίου Αντωνίου στο ομώνυμο πάρκο της πόλεως Λαρίσης, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, στις 5:00, θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, ενώ το θείο λόγο θα κηρύξει ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς μας π.Κύριλλος Ιατρός.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου, θα τελεστεί ο πανηγυρικός όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Ιερωνύμου.

Τόσο στις 16 όσο και στις 17 Ιανουαρίου, ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοιχτός για τους πιστούς, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!