Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα

2802008
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 16:02

Τουλάχιστον δυο όπλα φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στο σκηνικό «Φαρ Ουεστ» που εκτυλίχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Χαϊδάρι, σε υπαίθριο παρκινγκ.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που πήγαν στο σημείο περισυνέλλεξαν κάλυκες από 9αρι και 45αρι πιστόλι και τους μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. «Εκεί θα διαπιστώσουμε αν πρόκειται για ένα 9αρι ή για ένα 45αρι που πυροβόλησε» λέει στo zougla.gr αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Όσον αφορά στην αιτία της συμπλοκής οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται είτε για κάποιο ξεκαθάρισμα μεταξύ «συμμοριών της νύχτας» ή το κίνητρο να σχετίζεται με εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζουν την αναζήτηση αξιόπιστων μαρτυρίων ενώ από την εξερεύνηση του χώρου διαπίστωσαν ότι εκτός από τις τρύπες στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, οι «πιστολέρο» προξένησαν υλικές ζημιές σε τρία ακόμα οχήματα, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Zougla newsroom


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 16:06

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!