Οικογένεια γνωστού Αυστραλού οικολόγου έσωσε περισσότερα από 90.000 ζώα

2803061
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 10:19

Μέρος της ανείπωτης καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αυστραλία, αποτελεί και ο αφανισμός εκατομμυρίων ζώων.

Πολλοί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια για να σώσουν αυτά τα θύματα της πύρινης λαίλαπας. Ωστόσο, εντυπωσιακή είναι η αρωγή του γνωστού, για τις δράσεις του στην Αυστραλία, οικολόγου Στιβ Ίργουιν και της οικογένειάς του, αφού όπως αποκαλύπτει η κόρη του Μπίντι στα social media και δημοσιεύουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κατάφεραν να διασώσουν περισσότερα από 90.000 ζώα.    

«Με τόσες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, πονάει η καρδιά μου για τους ανθρώπους και την άγρια ζωή που έχασαν τόσα πολλά. Ήθελα να ξέρετε ότι είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Δεν υπάρχουν φωτιές κοντά σε εμάς και τις εγκαταστάσεις μας για την προστασία της φύσης» έγραψε ως λεζάντα σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η κόρη του οικολόγου, Μπίντι Ίργουιν, προσθέτοντας ότι: «Στο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής που έχουμε, υπάρχει περισσότερη δουλειά από ποτέ άλλοτε, επισήμως έχουμε περιθάλψει περισσότερα από 90.000 ζώα. Οι γονείς μου αφιέρωσαν στη μνήμη της όμορφης γιαγιάς μου το Australia Zoo Wildlife Hospital. Εξακολουθούμε να τιμούμε τη μνήμη της με το να είμαστε «Μαχητές της Άγριας Φύσης» και σώζοντας όσες περισσότερες ζωές μπορούμε».


 

Συγκινητική ήταν και η ιστορία διάσωσης ενός μισοκαμένου πόσουμ την οποία μοιράστηκε η Μπίντι. Ανήρτησε τη φωτογραφία της Blossom the possum και έγραψε ότι δεν τα κατάφερε, τελικά: «Έγινε εισαγωγή στο Australia Zoo Wildlife Hospital της Blossom the possum, η οποία παγιδεύτηκε σε μια από τις πυρκαγιές στη λόχμη σε άλλα σημεία της Πολιτείας Κουίνσλαντ. Έχουμε μια τόσο σπουδαία ομάδα που εργάζεται νυχθημερόν για να σώσει υπέροχα ζώα σαν την Blossom. Δυστυχώς, αυτό το όμορφο κορίτσι δεν τα κατάφερε, ακόμη και μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να σώσουμε τη ζωή της. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τη στήριξή σας. Αυτή είναι η σπαραξικάρδια αλήθεια, κάθε μέρα είναι μια μάχη, να ορθώνεις το ανάστημά σου και να μιλάς εξ ονόματος αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε τη διαφορά και να προστατεύσουμε τη Μητέρα Γη μας».

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 10:19

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!