Βολές Κολλάτου κατά δημοτικής αρχής δήμου Τεμπών: Επιδεικνύουν έργα άλλων

3 kollatos 780x405
milonas 728x120

Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης του δήμου Τεμπών με επικεφαλής τον Κώστα Κολλάτο, σχετικά με την ΕΔΑ-ΘΕΣΣ:

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος φωτογραφίζονται και επιδεικνύουν εργα πού κάποιοι αλλοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τελεσφορήσουν.

Συζητήθηκε λοιπόν  η σύνδεση του Συκουρίου χωρίς να κληθεί και χωρίς να γίνει καμιά αναφορά στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή .Το μόνο που αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ηταν το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και πλάνο της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ ,το οποίο θα τύχει θετικής ανταπόκρισης απο τούς πολίτες.

Βολές Κολλάτου κατά δημοτικής αρχής δήμου Τεμπών: Επιδεικνύουν έργα άλλων

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ,οτι ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή με αποφάσεις του τότε Δημοτικού Συμβουλίου,με συναντήσεις,επαφές με την τότε ηγεσία του Υπουργείου Περιββάλοντος & Ενέργειας,  με τον Δ/ντη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καθώς και με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης τή 17η Μαιου 2019, άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Χαρακτηριστική η δήλωση του Γενικού Διευθυντή κ. Μπακούρα Λεωνίδα,οτι το πρώτο εξάμηνο του 2020,η περιοχή του Συκουρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο.

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!