Ενημερωτική επίσκεψη κλιμακίου του ν.τ. ΑΔΕΔΥ Νομού Λάρισας

adedy larissa 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Κλιμάκιο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας ,αποτελούμενο από τον Πρόεδρό του Τζιατζιά Μιχάλη και τον Γραμματέα Λαρίση Κωνσταντίνο, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕφΚΑ και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ν.Λάρισας Τσουρή Αλέξανδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι.

Αφού καταγράφηκαν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του Συλλόγου, με κυριότερα το στεγαστικό, την μη ύπαρξη οργανογράμματος της υπηρεσίας, την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και υπηρεσιακών οχημάτων, τονίστηκε από την μεριά των εκπροσώπων του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας πως το Νομαρχιακό Τμήμα θα είναι αλληλέγγυο σε οποιαδήποτε διεκδίκησή τους, όπως άλλωστε πράττει και με όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία που είναι υπό την σκέπη του.

Όπως τονίστηκε από τον Πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας, η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει αποφασίσει η Ε.Γ. να πραγματοποιηθούν ,ώστε να καταγραφούν και να αναδειχτούν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους στο δημόσιο τομέα του νομού.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!