Καταγγελία: Αδέσποτα δάγκωσαν γυναίκα σε ποδήλατο στον Τύρναβο

adespota adespota 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ατύχημα για γυναίκα ποδηλάτισσα την οποία δάγκωσαν αδέσποτα σκυλιά όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το ποδήλατο επειδή την κυνηγούσαν σημειώθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι κοντά στο Γενικό Λύκειο Τυρνάβου.

Την άτυχη γυναίκα βοήθησε διερχόμενος οδηγός που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας με μώλωπες και πληγές ενώ προς βοήθειά της έτρεξαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο paidis.com η γυναίκα που περνά καθημερινά από το σημείο δέχεται συχνά επιθέσεις ενώ παρά το γεγονός ότι έχει ενημερώσει το δήμο για το πρόβλημα μέχρι σήμερα δεν δόθηκε κάποια λύση.

Είναι προφανές ότι απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά σε πρώτη φάση καλά θα κάνουν στο δήμο να φροντίσουν ώστε να ταΐζονται και να ποτίζονται τα αδέσποτα για να σταματήσουν να είναι επιθετικά, Εξυπακούεται ότι θα πρέπει ο δήμος με δεδομένη την έκταση του προβλήματος να αναζητήσει χρηματοδοτήσεις από τα προγράμματα που εκμεταλλεύονται και άλλοι δήμοι ώστε να δημιουργήσει χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Πηγή: paidis.gr

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!