Χειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς Ανιχνευτές

received 2964437416908375
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την τριήμερη χειμερινή εκδρομή της πραγματοποίησε το μεγαλύτερο σε ηλικία τμήμα του Συστήματος της κοινότητας Ανιχνευτων.

Οι ανιχνευτές νέοι ηλικίας 15 έως 18 ετών ξεκίνησαν για την Καλλιπευκη Ολύμπου την Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Το τμήμα στη δράση του, εκπαιδεύτηκε στο στοιχείο χειμερινής διαβίωσης με συνθήκες ισχυρού ανέμου,περιορισμένης χιονοθύελλας και συνθήκες υπό του μηδενός.

Στη συνέχεια κατέγραψε στοιχεία σε δύσβατες διαδρομές απεικονίζοντας τα σε χαρτί σχηματίζοντας έναν πρόχειρο χάρτη. Μαγείρεψε φαγητά που συνηθίζονται σε χειμερινές δραστηριότητες βουνού και πρόσεχε κάνοντας πράξη τα λόγια του Νόμου μας πραγματοποιώντας μια σειρά εργασιών και καθαριότητας ενός ξύλινου καταφυγίου που βρίσκεται στην τοποθεσία “Πατωμένη” για να μπορέσει να είναι ζεστό και φιλόξενο για οποιοδήποτε επισκέπτη.

Καταλήγοντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος ο Αρχηγός της 1ης Κοινότητας Αεροπροσκοπων Λάρισας κ. Δημήτρης Λαμπρουλης ευχήθηκε σ όλους τους Ανιχνευτες να είναι πάντα υγιείς Καλή πρόοδο σε προσωπικό και προσκοπικό επίπεδο και σύμφωνα με το ρητό “έσο έτοιμοι”!

Δείτε φωτογραφίες:

Χειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς ΑνιχνευτέςΧειμερινή εκδρομή στην Καλλιπεύκη για νεαρούς Ανιχνευτές

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!