Σε Αλμυρό και Βελεστίνο ο Στ. Αραχωβίτης: Χαιρετίζουμε τη συμφωνία για την φέτα

83430158 1857895637677840 9043154736668213248 n
milonas 728x120

“Χαιρετίζουμε τη διαφαινόμενη συμφωνία για τη σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας σαν την κατάληξη μιας διαδρομής πολλών χρόνων και πάνω στη βάση της σύγκλισης που βρήκε κοινό τόπο τον Απρίλιο του 2019» δήλωσε ο τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε Βελεστίνο και Αλμυρό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ύπαρξη Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα είναι μια ελπιδοφόρα και αναγκαία συνθήκη για την ανάπτυξη του κλάδου της αιγοπροβατοτροφίας, την προάσπιση και την ανάδειξη του εθνικού μας προϊόντος αλλά και τη διάχυση, με δίκαιο τρόπο, των ωφελειών σ’ αυτούς που εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία».

«Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα θετικότατο βήμα προς τον πολυπόθητο σκοπό. Η καθημερινή πρακτική και λειτουργία θα δείξουν αν θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν οι μεγάλες μας προσδοκίες. Εμείς ελπίζουμε ότι οι εμπλεκόμενοι θα επιδείξουν πλήρη αυτογνωσία των ιστορικών ευθυνών που αναλαμβάνουν και θα πράξουν τα βέλτιστα» τόνισε ο τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δύο περιοχές της Μαγνησίας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με τη μορφή οργανωμένων συζητήσεων, στις οποίες ο τέως υπουργός απαντούσε σε ερωτήματα γεωργών και κτηνοτρόφων.

Παρόντες ήταν οι δύο βουλευτές Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου και η τ. υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!