ΝΔ: Ο Κώστας Χαλέβας συντονιστής Μεταφορών και Υποδομών στη Μαγνησία

1378262 1378623665749895 7729649 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τη θέση του συντονιστή Μεταφορών και Υποδομών του Μητρώου στελεχών της ΝΔ ανέλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος και αρχιτέκτονας Κώστας Χαλέβας.

KENT728X100 1

Στην πρώτη  συνάντηση των πολιτικών στελεχών του μητρώου Θεσσαλίας την οποία συγκάλεσε ο γενικός συντονιστής  Θεσσαλίας παρουσία και του προέδρου της ΝΟ.ΔΕ κ. Δήμου Νταόπουλου παραβρέθηκε και ο βουλευτής  και μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας  Δημοκρατίας κ.  Κων/νος Μαραβέγιας .

Σε δήλωσή του, ο κ. Χαλέβας τονίζει:

“Είναι  τιμή μου η θέση του τοπικού συντονιστή του μητρώου πολιτικών στελεχών Μαγνησίας που μου ανατέθηκε από τον κ. Γεώργιο Καραβάνα γενικό συντονιστή της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Είμαι  σίγουρος ότι ο θεσμός  του μητρώου πολιτικών στελεχών Ελλάδος αποτελεί μια καινοτομία και καθαρή πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  που σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στην αξιοποίηση ικανών στελεχών προκειμένου να συμβάλουν στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων   τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής. 

Θέλω να διαβεβαιώσω όλου τους συνεργάτες  και πολιτικά στελέχη του μητρώου Μαγνησίας  ότι θα ανταποκριθώ της εμπιστοσύνης  τους και με την συμβολή  όλων  και την συνεργασία όλων των αντίστοιχων στελεχών των περιφερειακών ενοτήτων Θεσσαλίας , είναι σίγουρο ότι θα παραχθεί το αναμενόμενο έργο που ο πρόεδρος του κόμματος οραματίστηκε.”

 

error: Content is protected !!