ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σωτήρης Πολύζος στο TheNewspaper.gr για τη Μιμή, τον Μπέο και τον Μαρέδη [βίντεο]

polyzos 2

Μία από τις σπάνιες και ταυτόχρονα από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις παραχώρησε ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Wish Σωτήρης Πολύζος στην Εύη Ράπτη, στο πλαίσιο της εκπομπής “ΤΑΞΙΔΕΥΗ” στο TheNewspaper.gr.

KEN 728X100

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων για τη Μιμή Ντενίση, για όσα του καταλογίζουν για τη σχέση του με τον Αχιλλέα Μπέο και για την “κόντρα” με τον Δημήτρη Μαρέδη.

 Για τη Μιμή Ντενίση:

«Παραμένει μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, δε μένει στο παρελθόν. Είναι στο σήμερα, είναι στο αύριο. Με τη Μιμή κόψαμε βασιλόπιτα και συγκεκριμένα τρεις γιατί είχαμε κόσμο στο σπίτι. Στη μία έπεσε στο σπίτι το φλουρί.»

 Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Νομίζω οτι όλα αυτά τα έχει απαντήσει ο κόσμος στις εκλογές. Όταν βλέπεις και προσπαθείς να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων είναι επιλήψιμο; Η περίπτωση του Μπέου, επειδή είναι ένας άνθρωπος έντονος, ενίοτε ακραίος, στην αρχή προκάλεσε μεγάλα πάθη, λατρείας και μίσους. Έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ήταν όμως εκείνος που έφερε κλίμα διχασμού στην πόλη. Ήταν κάμποσοι συνάδελφοί μας που αν ήσουν κοντά στον Μπέο, ήσουν εχθρός των υπολοίπων. Αυτό το ζήσαμε για πρώτη φορά στην πόλη. Εγώ δε βγήκα ποτέ να κατηγορήσω κανέναν ή καμία συνάδελφό μας, που μπορεί το προηγούμενο βράδυ να έτρωγε με τον προηγούμενο δήμαρχο και την επόμενη μέρα έκανε δημοτικό ρεπορτάζ και να έλεγα: “δεν είσαι αντικειμενική επειδή έτρωγες με τον δήμαρχο”. Ξαφνικά εμείς βρεθήκαμε απολογούμενοι. Εγώ τον Μπέο τον ξέρω πολλά χρόνια πριν μπλεχτεί με τα δημοτικά. Τι να κάνουμε; Ξέρουμε και πέντε ανθρώπους. Να πω “Δε σου ξαναμιλάω επειδή είσαι δήμαρχος τώρα κι εγώ δημοσιογράφος;” Αυτόν τον φασιμό που ζήσαμε ξαφνικά, να είμαστε απολογούμενοι γιατί μιλούμε και ιιδωτικά με πέντε φίλους, που έτυχε να είμαστε φίλοι από πριν… […]. Δεν τις χαρίζει κανείς τις εκδηλώσεις. Στη Λάρισα κάνω περισσότερες παρουσιάσεις από ότι στον Βόλο. Αυτοί που με επιλέγουν, για κάποιον λόγο με επιλέγουν.»

 Για τον Δημήτρη Μαρέδη:

«Όποιος είναι με διάρκεια στα ΜΜΕ σημαίνει οτι κάτι λέει στον κόσμο. Προφανώς και ο Δημήτρης Μαρέδης κάτι λέει στον κόσμο. Κάτι κάνει καλά. Δε μπορεί να έχει διάρκει και να μην λέει. Έχουμε βρεθεί μία φορά, μια χαρά ήταν τα πράγματα. Εμένα δε μου φαίνεται τολμηρό ή ριψοκίνδυνο να κάνουμε μία συνέντευξη μαζί.»

 Δείτε το βίντεο με το νέο επεισόδιο της εκπομπής:

error: Content is protected !!