Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

DSC 0698 1 pneymonologiki pita
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τα Μεταπτυχιακά προγράμματα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» και «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία  και  Αποκατάσταση» σε συνεργασία με τη Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης – Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) διοργάνωσαν την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Ιατρικού Τμήματος το μεσημέρι της Κυριακής.

Η εκδήλωση περιελάμβανε:

  • Χαιρετισμοί: Κων. Ι. Γουργουλιάνης, Καθηγητής Πνευμονολογίας ΠΘ – Δημ. Κανδύλης, Καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ –  Ειρήνη Γερογιάννη, Πνευμονολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ: «Η συνεργασία με τη  Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.»
  • Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Ομάδα Χορωδίας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.
  • Αφήγηση Χριστουγεννιάτικου Διηγήματος του Αλ. Παπαδιαμάντη με συνοδεία κιθάρας
    Θεόδωρος Οικονομίδης, Σκηνοθέτης-Θεατροπαιδαγωγός
  • Ομιλία : «Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας –Ένα μουσείο για όλους»
    Φανή Καλοκαιρινού, Δ/ντρια Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας
  • Παραδοσιακοί Χοροί από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.
  • Μουσικοχορευτικά δρώμενα από Ομάδα Φοιτητών Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δείτε φωτογραφίες:

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!