Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)

gewponikos pita 5
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, στο Μύλο 1927.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Λάρισας κ.κ. Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ από μεριάς της τοπικής αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος και η αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη.

Δείτε φωτογραφίες:Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)Ευχές για τη νέα χρονιά και κοπή πίτας για τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!