Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020

α8
milonas 728x90 1
728x110

Με πολύ κεφι και μεγάλη συμμετοχή, την Παρασκευή 17/1/2020, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς «Αγιά 2019-Νέα Εποχή» «έκοψε» την πίτα για το νέο έτος στην ταβέρνα «Ντολτσε Βίτα» στην Βελίκα. Παρόντες  Δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης καθώς και υποψήφιοι της Νέας Εποχής στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Αγγελάκας απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την θερμή στήριξή τους προς το πρόσωπο και την παράταξή του στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ενημέρωσε για την μεταβολή στις ισσοροπίες εντός του δημοτικού συμβουλίου ως απόρροια των αλλαγών στον εκλογικό νόμο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και διαβεβαίωσε ότι στόχος της παράταξής του είναι το καλό του τόπου το οποίο και θα επιδιώξει με αυστηρή κριτική και έλεγχο της Δημοτικής αρχής. Αρχή μας, είπε,είναι η «θεματική» εποικοδομητική αντιπολίτευση με ήθος αρχές, και όχι η παρεμπόδιση του έργου του δημάρχου.

Τα φλουριά κέρδισαν η μικρούλα Δέσποινα, η κυρία Χρύσα Καλτσογιάννη, ο κος Γιώργος Βλάχος και η κυρία Κολοβού. Τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε ένα δώρο της Δημοτικής ομάδας και σε τρία δώρα της εταιρείας Labochem του Κου Μανώλη Αγγελάκα.

Δείτε φωτογραφίες:

Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020Η «Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το 2020

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!