ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μεγαλοπρέπεια ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Αντωνίου στην Όσσα

IMG cc9a7d85d5783481e1de87f1a147b6f5 V 780x405
milonas 728x90 1
728x110

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε ο εσπερινός της εορτής του  Αγίου Αντωνίου στην Όσσα του δήμου Τεμπών.

Ο πανηγυρικός Εσπερινός, η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αντωνίου και η Αρτοκλασία, ετελέσθη προεξάρχοντος του πατρός Ιωαννίκιου, ο οποίος κήρυξε και τον Θείον λόγον, συλλειτουργούντος, μετά του πατρός Ευθυμίου εφημέριου του Χωριού και πολλών άλλων Ιερέων από την γύρω περιοχή.

Με μεγαλοπρέπεια ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Αντωνίου στην ΌσσαΠλήθος πιστών βρέθηκαν από νωρίς στην Εκκλησία, μεταξύ των συμμετεχόντων και ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Νικολάου και Γκατζόγιας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κακαγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μακρυγιάννης και ο τοπικός σύμβουλος  κ. Γούσιος.

Με μεγαλοπρέπεια ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Αντωνίου στην ΌσσαΑνήμερα της εορτής του Αγίου Αντωνίου,  ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης παραβρέθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Όσσα και  συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Βησσαρίωνα, ο οποίος μίλησε για την ζωή και τον βίο του Αγίου Αντωνίου Μέγα ασκητή της ερήμου, συλλειτουργούντος μετά του π. Βασιλείου και του Ιερέως της ενορίας π. Ευθυμίου.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!