Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας έκοψε την πίτα του [εικόνες]

83056139 2831289056891351 3242227694573715456 o
milonas 728x120

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε με επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος, η πρώην Υφυπουργός Υγείας Μακρή Ζέττα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγνησίας Τσαγανού Χρύσα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου Σταυρίδης Αθανάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Τόρης Γιώργος, Εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ Βόλου Πλιακογιάννης Στράτος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων Ζαραμπούκας Χρήστος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Καββαθάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Πλαστάρας Τρύφων και ο Ταμίας Φόβος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας, Πελεκούδας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιπλοποιών Ξυλουργών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας Μόσχος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Ν.Μαγνησίας Γκάλιος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Ν.Τ. Μαγνησίας Τσιργούλας Αχιλλέας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Λάππας, η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΑΓΕΤ Μαλαμούλη Αποστολία και παλαιότεροι Πρόεδροι του Συνδέσμου.

 Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Μαουσίδης Σεραφείμ απηύθυνε χαιρετισμό και έκανε μια σύντομη αναφορά σε δράσεις του Συνδέσμου την τελευταία τριετία. Σημείο αναφοράς η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΗ που πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Βόλο. Ο Πρόεδρος τόνισε πως κύριο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η σύσφιξη των σχέσεων, η καλύτερη επικοινωνία καθώς και η ενημέρωση των μελών του Συνδέσμους και της κοινωνίας. Φυσικά, προτεραιότητα είναι η προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και η προστασία του επαγγέλματος των ηλεκτρολόγων. Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε ο Πρόεδρος στην εταιρεία ΤΕΧΝΟΜΑΤ που ήταν επίσημος χορηγός της εκδήλωσης αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις εντός και εκτός Νομού που συνέβαλαν στην λαχειοφόρο, προσφέροντας δώρα αντιπροσωπευτικά των επιχειρήσεων τους.


Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γεωργακίδη Χρήστο, ο οποίος ολοκλήρωσε με Άριστα τις σπουδές του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Όπως συνηθίζεται πλέον έγινε απονομή επαίνων μετά χρηματικού ποσού σε παιδιά μελών του Συνδέσμου που με επιτυχία πέρασαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα το Ακαδημαϊκό έτος 2019 2020. Επίσης, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των μελών του Συνδέσμου.

 Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!