ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκιάθος: Τελευταίο αντίο στην Μαρία Κανταράκια

2020 01 21 at 19 59 21
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
 Το τελευταίο αντίο κάτω από ένα μελαγχολικό και συννεφιασμένο ουρανό είπαν σήμερα το πρωί αρκετοί Σκιαθίτες στην αγαπημένη καθηγήτρια Αγγλικών επί 40 χρόνια, Μαρία Κανταράκια Ντάρας ενώ εκατοντάδες ήταν οι μαθητές που μετέφερε τα φώτα της γνώσης της
 Η Σκιαθίτισσα, με τη μεγάλη δύναμη ψυχής, έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή, αλλά η καρδιά της λύγισε στα 64 χρόνια της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

 Η εκλιπούσα διακρίνονταν για την καλοσύνη της, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και όπως υπογραμμίζουν Σκιαθίτες που την γνώριζαν, προσέφερε πολλά σε ευπαθείς ομάδες, με χαμηλά δίδακτρα ή ακόμη και δωρεάν μαθήματα, για να μην στερηθεί κανένας το δικαίωμα στη γνώση.

KEN 1

Η Μαρία Κανταράκια – Ντάρας ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Βολιώτη, ο οποίος δεν βρίσκεται δυστυχώς στη ζωή, διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο της, την πολυαγαπημένη της Σκιάθο.

Δυστυχώς την Μαρία Κανταράκια την χτύπησε ο καρκίνος όμως δεν ήταν δυνατότερος από την ίδια. Αγωνίστρια σε όλα της δεν μπορούσε να δεχτεί πως μπορεί να κερδίσει ο θάνατος και έτσι έγινε. Τον πολέμησε στα ίσα και τον κέρδισε. Δυστυχώς όμως η καρδιά της αδύναμη πλέον σταμάτησε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020.

Στα βήματα τα δικά της οι συγγενείς και οι κοντινοί της άνθρωποι που αποφάσισαν αντί στεφάνων τα χρήματα να πάνε στο Σύλλογο Παιδιών με Καρκίνο την ΦΛΟΓΑ μία κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά στο νησί από την στιγμή που δραστηριοποιείται εδώ ο Σύλλογος

Το τελευταίο αντίο της απηύθυναν σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, το πρωί, από τον Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές και η τοπική κοινωνία της Σκιάθου, που της οφείλει πολλά.

Ν.Τ. skiathoslife.gr

error: Content is protected !!