Το Πήλιο πρωταγωνιστής στην 7η Έκθεση Εξποτρόφ της Αθήνας

πήλιο 2
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η 7η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, ανοίγει τις πύλες της στις 24-26 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, φιλοξενώντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πιο φιλόδοξου προγράμματος δράσης στον χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού “Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastrnomy and Wine Tourism”.

 Εμπνευστής και δημιουργός των Γαστρονομικών Κοινοτήτων , το Greek Gastronomy Guide και ο Γιώργος Πίττας, γνωστός από το πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και το συγγραφικό του έργο στον χώρο της Γαστρονομίας.

KEN

Μεταξύ των 10 Γαστρονομικών Κοινοτήτων που έχουν δημιουργηθεί ανά την Ελλάδα, την παρθενική της εμφάνιση θα κάνει και η Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου , μια ελπιδοφόρα και δυναμική υπό σύσταση ομάδα επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου της γαστρονομίας (αγροτικός τομέας – μεταποίηση – εστίαση – φιλοξενία), με στόχο την προβολή και προώθηση του Πηλίου και την ανάδειξή του ως Γαστρονομικός και Οινικός Προορισμός.

Η Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει εδέσματα της Πηλιορείτικης Κουζίνας, την Παρασκευή στις 14:45, στην Γαστρονομική σκηνή του “Μαγειρεύουμε Ελλαδα” στον χώρο της έκθεσης, με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Μπουγιούρη, την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την Εύα Παρακεντάκη.

error: Content is protected !!