Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης ο Θανάσης Παιδής

Παιδής Πανελλήνιο Τουρνουά Πάλης 5 1 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο 12ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά στα Τρίκαλα, βρέθηκε – και με την ιδιότητα του π. μέλους της Ομοσπονδίας – o Θανάσης Παιδής.

Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης ο Θανάσης ΠαιδήςΟ κ. Παιδής χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών, ενώ απένειμε αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Παράλληλα, συνεχάρη τον εμπνευστή και ψυχή της διοργάνωσης Νίκο Τσιακάρα – Καθηγητή ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα – για την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που κάνει, έχοντας στο επίκεντρο τις αναπτυξιακές ηλικίες καθώς και τον προπονητή του Όγχηστου Χάρη Χονδρονάσιου για τις σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου .

Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης ο Θανάσης Παιδής«Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωματική διάπλαση και για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επενδύει στη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, όπως και στη διαμόρφωση όλων εκείνων των απαραίτητων προϋποθέσεων, ώστε οι νέοι να έχουν τη δυνατότητα ενασχόλησης με το άθλημα που τους ενδιαφέρει» δήλωσε ο Θανάσης Παιδής.

Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης ο Θανάσης Παιδής

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!