Στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Ευθυμίου στο Συκούριο ο Γιώργος Μανώλης

received 469037580456442 780x405
milonas 728x120

Στο Συκούριο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ευθυμίου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Ευθυμίου στο Συκούριο ο Γιώργος ΜανώληςΣτο κήρυγμα του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης αναφέρθηκε, στον βίο και τα πνευματικά χαρίσματα του Αγίου και τόνισε την ικανότητα του Αγίου Ευθυμίου να υπερασπίζεται τα δόγματα της πίστεως μας.

Στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Ευθυμίου στο Συκούριο ο Γιώργος ΜανώληςΑπό νωρίς πλήθος πιστών από το Συκούριο και την γύρω περιοχή βρέθηκαν στον εορτάζοντα  Ιερό Ναό και συμμετείχαν στον πανηγυρικό εσπερινό, τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ευθυμίου και την Αρτοκλασία, μεταξύ των συμμετεχόντων και ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Γ. Νικολάου και Π. Γκατζόγιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χρ. Κακαγιάννης και Δημ. Μαϊμάρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μ. Γκουντής,   οι τοπικοί σύμβουλοι  κ. Γ. Λιόγκας και κα Όλγα Φασούλα – Μπακαγιάννη, ο τοπικός σύμβουλος Όσσας κ. Αντ. Γούσιος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Ευθυμίου στο Συκούριο ο Γιώργος Μανώλης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!