Δε θα πάει…

Untitled 7
stergiou
fotou
728x110 3

H Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης σε συνεργασία με την εφημερίδα “Ελευθερία” διοργανώνουν το II Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης, το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο “Διβάνη” στη Λάρισα.

728X100

Ζητούμενο του συνεδρίου είναι ο εντοπισμός των νέων επενδυτικών και παραγωγικών τάσεων καθώς και των προκλήσεων που δημιουργούνται για τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας και η μετατροπή τους σε εφαρμόσιμα στρατηγικά σχέδια με στόχο την ενδυνάμωση της ελκυστικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας και των επιχειρήσεων της, προς όφελος των ανθρώπων και της ελληνικής οικονομίας.

O επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία” του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρης Κουρέτας, δήλωσε οτι δεν θα παραστεί στις εργασίες διότι δεν κλήθηκαν οι παραγωγικοί φορείς της Θεσσαλίας και δεν τον εκφράζουν όσα θα ειπωθούν εκεί σαν μονόλογοι.

“Χρειαζόμαστε ένα στρογγυλό τραπέζι και όχι μονολόγους” επισήμανε και συνέχισε “να μιλήσουν όσοι παράγουν, όσοι βοηθούν στο τοπικό μας ΑΕΠ, όχι οι υπουργοί που θα έρθουν να πούνε όσα έχουν γράψει”.

 

 

error: Content is protected !!