Δύο κρούσματα του νέου κοροναϊού στο Βιετνάμ

2807567
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 17:05

Δύο Κινέζοι πολίτες στο Βιετνάμ, πατέρας και γιός, έχουν διαγνωστεί με τον νέο κοροναϊό αλλά βρίσκονται σε «καλή κατάσταση», δήλωσε την Πέμπτη το υπουργείο Υγείας του Βιετνάμ, όπως μεταδίδει το Reuters.

Το ξέσπασμα του ιού έχει σκοτώσει 17 άτομα και έχει μολύνει περισσότερους από 630 ανθρώπους στην Κίνα και οι Αρχές σε όλον τον κόσμο εργάζονται για την πρόληψη μιας παγκόσμιας πανδημίας. «Το υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να παρακολουθεί για ύποπτα συμπτώματα στα αεροδρόμια της Να Τρανγκ και της Ντα Νάνγκ όπου φτάνουν πολλοί Κινέζοι επισκέπτες», δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Νγκουιέν Τρουόνγκ Σον.

«Όλοι οι επισκέπτες από μολυσμένες περιοχές θα παρακολουθούνται στενά και θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις». Ο πατέρας και ο γιος εισήχθησαν σε νοσοκομείο την Τετάρτη, αφού παρουσίασαν σημάδια πυρετού και υποβάλλονται σε θεραπεία στο νοσοκομείο Cho Ray στην πόλη Χο Τσι Μινχ, δήλωσε το υπουργείο. Ο γιος έφτασε πρόσφατα στο Βιετνάμ από την κινεζική πόλη Γουχάν, όπου ο νέος ιός εντοπίστηκε για πρώτη φορά, και είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι και στη νότια πόλη Να Τρανγκ πριν νοσηλευτεί.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 17:05

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!