Καταγγέλλει τη συμπεριφορά αντιδημάρχου η παράταξη Κολλάτου στο δήμο Τεμπών

IMG 2536
milonas 728x120

«Η παράταξη μας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ´ επέκταση από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου που αποτελεί κορυφαία στιγμή συνέργειας και συνεργασίας ,εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς του αντιδημάρχου κ.Κώστα Ζαρδούκα προς το πρόσωπο του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τέμπων κ.Κώστα Κολλάτου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδυασμού: Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) και περί ωρα 11:00 πμ. επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο & πρώην Δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στον Πυργετό προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαγωνιστική διαδικασία σε ότι αφορά με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led μιας και στις 27 Δεκεμβρίου θα συνεδρίαζε η οικονομική επιτροπή με θέμα ημερήσιας διάταξης τον παραπάνω  διαγωνισμό .

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης και περίπου μισή ώρα από την προγραμματισμένη έλευση του πρώην Δημάρχου, εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος κ. Ζαρδούκας όπου ωρυόμενος και χτυπώντας το χέρι του σε φωτοτυπικό μηχάνημα σχεδίων της τεχνικής υπηρεσίας,απαίτησε να τερματιστεί η ενημέρωση,να κλείσουν οι Η/Υ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τους έκανε κομμάτια.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων και αντιδρώντας ο κ. Κολλάτος του απάντησε ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτό τον ανήκουστο τρόπο. Η ανταπάντηση του ήταν ότι « δεν είσαι πια δήμαρχος και θα πρέπει να παίρνεις άδεια από εδώ και πέρα από εμένα και για την επίσκεψη και για την   ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου». Επιτακτικά  εκ νέου ζήτησε την αποχώρηση του πρώην Δημάρχου και των υπαλλήλων γιατί διαφορετικά θα κλείδωνε το Δημοτικό Κατάστημα λες και αποτελεί «τσιφλίκι του».

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!