ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρώσος κωμικός εγκατέλειψε την χώρα, όταν η αστυνομία «ενδιαφέρθηκε για την παράστασή του»

2807406


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 13:53

KEN 728X100 2

Ανερχόμενο αστέρι της ρωσικής κωμωδίας εγκατέλειψε την χώρα, όταν έλαβε ειδοποίηση για αστυνομικό έλεγχο εξαιτίας μίας από τις παραστάσεις του, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του.

Ο Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, 25 ετών, θα παραμείνει στο εξωτερικό «μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση», δήλωσε ο δικηγόρος του, διευκρινίζοντας ότι δεν γνωρίζει τα αίτια της διαδικασίας που ξεκίνησε η ρωσική αστυνομία.

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αστυνομία ενδιαφέρεται για την παράστασή του», είπε.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, οι αστυνομικές αρχές ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία κατοίκου της περιφέρειας της Μόσχας για «προσβολή θρησκευτικής πίστης». Ο δικηγόρος του Ντολγκοπόλοφ δήλωσε ωστόσο ότι δεν του έχει γνωστοποιηθεί τέτοια καταγγελία.

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ δημοσίευσε φωτογραφία επιστολής που στάλθηκε από την αστυνομία πόλης της περιφέρειας της Μόσχας σε θέατρο της Αγίας Πετρούπολης, όπου είχε μαγνητοσκοπηθεί η δημοφιλέστερη παράστασή του και στην οποία η αστυνομία ζητούσε πληροφορίες για τον ηθοποιό.

Το show έχει κυκλοφορήσει στο Youtube και περιλαμβάνει μία πλάκα στην οποία ο Ντολγκοπόλοφ αστειεύεται με το σλαβικό όνομα Μπογκντάν, που σπανίως χρησιμοποιείται στην Ρωσία και σημαίνει «δώρο Θεού». Με χοντροκομμένη γλώσσα, ο κωμικός υποστηρίζει μπροστά σε ένα ξεκαρδισμένο κοινό ότι ο Ιησούς θα έπρεπε καλύτερα να ονομάζεται Μπογκντάν. Το βίντεο αναρτήθηκε τον Απρίλιο 2019 και έχει κάνει 2,7 εκατομμύρια views.

«Στην αρχή της καριέρας μου με κυνηγούσαν οι αλήτες του χωριού. Τώρα, το Κράτος!», έγραψε στο Instagram ο Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ λέγοντας ότι «φοβάται», αλλά «δεν έχει εκπλαγεί».

Η παράστασή του περιέχει και πολιτικές πλάκες. Λέει ότι ο ρωσικός πληθυσμός είναι χωρισμένος στα δύο: σε εκείνους να ξέρουν να διαβάζουν, να γράφουν και να κάνουν λογικούς συλλογισμούς και σε εκείνους που υποστηρίζουν τον Πούτιν.

«Εάν ο Πούτιν διατάξει τους Ρώσους να πέσουν στην λάβα, τι θα πουν; Ω Θεέ μου, τι εφιάλτης! Πού θα βρούμε λάβα;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!