ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφιαλωμένο νερό Πηλίου θα παράγει η ΔΕΥΑΜΒ – Αποκάλυψη Τόρη

emfialomena nera
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε νέα εποχή περνάει η ΔΕΥΑΜΒ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου Γιώργου Τόρη, ο οποίος την προσεχή Τρίτη θα λάβει το επίσημο “εισιτήριο” για την οδό Κωνσταντά από το δημοτικό συμβούλιο, ύστερα από απόφαση του Αχιλλέα Μπέου.

KEN 2

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το TheNewspaper.gr, ο Γιώργος Τόρης φιλοδοξεί να αφήσει εποχή στην Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης και Αποχέτευσης του Βόλου, παρά το γεγονός οτι αναλαμβάνει στην πιο κρίσιμη στιγμή της λειτουργίας της, λόγω των δυσμενών εξελίξεων με την ΕΡΓΗΛ.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο κ. Τόρης τόνισε οτι σκοπεύει να δημιουργήσει μονάδα παραγωγής εμφιαλωμένου νερού, το οποίο θα προέρχεται από τις πηγές του Πηλίου. “Εγώ βλέπω επιχειρηματικά τη ΔΕΥΑΜΒ και θέλω να βγάλει κέρδος. Γιατί λοιπόν, να μην εκμεταλλευτούμε τις πηγές του ξακουστού σε όλον τον κόσμο Πηλίου, και να μην εμφιαλώσουμε το άριστο ποιότητας νερό του, ώστε να πωλείται σε όλη την Ελλάδα και να καταφέρουμε να κάνουμε την εταιρεία ακόμα πιο κερδοφόρα;” υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τη σκέψη του για συνεργασία με την τοπική βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, ώστε το νερό να εμφιαλώνεται στις τοπικές εγκαταστάσεις, χωρίς επιπλέον κόστος αγοράς εμφιαλωτηρίου.

“Θα βρούμε ένα ωραίο όνομα και θα χτίσουμε ένα δυνατό brandname. Είτε “Νερό Πηλίου” είτε “Νερό Πορταριάς”, θα δούμε πως θα το λέμε” τόνισε, και συνέχισε: “εγώ, δεν θέλω να κάνω καριέρα πολιτικού. Βλέπω τη ΔΕΥΑΜΒ σαν να είναι δική μου επιχείρηση. Θα ασχοληθούμε πρώτα με τα οικονομικά, να σταθεί στα πόδια της και αμέσως μετά θα φροντίσουμε να κάνουμε επενδύσεις για να γίνει περισσότερο κερδοφόρα. Η εμφιάλωση και πώληση νερού αναφέρεται και στο καταστατικό της επιχείρησης. Είναι κάτι που προβλέπεται”.

Παράλληλα, ο κ. Τόρης δεσμεύθηκε οτι επί δημαρχίας Αχιλλέα Μπέου δεν υπάρχει περίπτωση ιδιωτικοποίησης του νερού, το οποίο είναι κοινωνικό αγαθό.

error: Content is protected !!