Για απολύσεις εργαζομένων στα ΕΛΤΑ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

2808058
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 13:22

Τις απολύσεις εργαζομένων των ΕΛΤΑ και το κλείσιμο καταστημάτων καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκης αποδεικνύουν με τις επιλογές τους την υποταγή τους σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και υποβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών».

«Η αιφνίδια απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για τη μη ανανέωση των συμβάσεων 232 εργαζομένων, οι οποίοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και το κλείσιμο πλήθους καταστημάτων ΕΛΤΑ στην πόλη μας, αποδεικνύουν τον κυνισμό και την αναλγησία της διοίκησης απέναντι στον κόσμο της εργασίας, αλλά και την αδιαφορία της απέναντι στους πολίτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει επίσης ότι, λόγω των απολύσεων, κάποια καταστήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη ήδη υπολειτουργούν, δύο (στην Εθνικής Αμύνης και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό) έκλεισαν, ενώ η διοίκηση ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα το κλείσιμο 11 ταχυδρομείων στο νομό και την απόλυση όλων των έκτακτων εργαζομένων στη διανομή και στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης στις 31/1/2020.

«Για τη Θεσσαλονίκη το κλείσιμο πολλών ταχυδρομικών γραφείων και ο περιορισμός του ωραρίου κάποιων άλλων συνιστούν επιπλέον υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης και κάποιων γύρω περιοχών» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 13:49

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!