Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό – video)

DSC 0999 1 mixailidou larissa 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη Λάρισα βρέθηκε το Σάββατο η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία επισκέφθηκε προνοιακές δομές.

Το κυβερνητικό στέλεχος επισκέφθηκε το παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς», καθώς και το ορφανοτροφείο θηλέων, στο οποίο την υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος.

Δείτε τι δήλωσε στην επίσκεψή της στα γραφεία της ΝΟΔΕ:

Το απόγευμα η Υφυπουργός θα συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα «ΙΙ Φόρουμ Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης» και θα απευθύνει ομιλία στην ενότητα «Περιφερειακή ανάπτυξη στην Ευρώπη – Η Θεσσαλία το 2030».

Δείτε φωτογραφίες:

Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό - video)Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό - video)Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό - video)Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό - video)Προνοιακές δομές στη Λάρισα επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτό - video)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!