Το Takis Barberis Group ζωντανά στο Filippou Cafe

takis barberis group 1 1024x480 1
milonas 728x90 1
728x110

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:30, το Filippou Cafe Classique,  φιλοξενεί το TAKIS BARBERIS GROUP.

Το Takis Barberis Group παρουσιάζει συνθέσεις από όλη τη δισκογραφία του Τάκη Μπαρµπέρη από
το 1990 έως σήµερα, καθώς και αρκετές νέες από το πρόσφατο άλµπουµ µε τίτλο «Sleeping
Revolution».

Μουσική µε βάση την Jazz που αφοµοιώνει πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική µουσική. Η αυτοσχεδιαστική ικανότητα όλων των µουσικών του συνόλου, δίνει κάθε φορά µιά µοναδική διάσταση στις συνθέσεις της συναυλίας.

Είσοδος 15 ευρώ

τηλ κρατήσεων 2421039283

Takis Barberis – guitar, samples
Menios Gounaris – keys
Christos Kechris – bass
Yiorgos Barberis – drums

Τάκης Μπαρµπέρης – κιθάρα
Μένιος Γούναρης – πλήκτρα
Χρήστος Κεχρής – µπάσο
Γιώργος Μπαρµπέρης – τύµπανα

Takis Barberis Discography:
1. «Something From July» (Lyra 1990)
2. «Αre You Happy?» (Lyra 1992)
3. «Episodes» (Lyra 1995)
4. «Naiva» (Lyra 1998)
5. «Porto Kayio» (Libra 2004)
6. «In Parallel» w.Petroloukas Chalkias (Lyra 2010)
7. «Jargon» (BarberMusic 2013)
8. «Sleeping Revolution» (BarberMusic 2018)
https://www.youtube.com/channel/UCFJW0n4r-mWmncIJueOn_qA
http://www.takisbarberis.com/

error: Content is protected !!