Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς

6 prosvssh
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Τον χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» επισκέφθηκαν οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ,  την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Αρχιφύλακες Μπότας Παναγιώτης και Γκιούρκης Κωνσταντίνος, προσήλθαν στον χώρο μας και μας ενημέρωσαν για τα παρακάτω θέματα:

-Γενικές συμβουλές ανηλίκων

-Τροχαία-Ασφάλεια

-Κίνδυνοι από το Διαδίκτυο

Συζήτησαν με τα παιδιά, δείξανε επιμορφωτικά και διδακτικά βίντεο σχετικά με τα παραπάνω θέματα, εξηγήσανε τον ρόλο τους στην κοινωνία και μεταφέρανε στα παιδιά μας το μήνυμα: «Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ».

Τα παιδιά για να τους ευχαριστήσουν, τους δωρίσανε τα κολαζ που δημιουργήσανε μόνοι τους, στα πλαίσια της θεματικής μας εβδομάδος «Επαγγέλματα» και συγκεκριμένα επάγγελμα-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», στόχο έχει την καθημερινή ενασχόληση των παιδιών με δημιουργικά και νέα αντικείμενα. Επιθυμία μας είναι, να φιλοξενούμε στον χώρο μας ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά μας νέες γνώσεις και εμπειρίες και πάνω απ’ όλα, να τα προσφέρουν με αγάπη και χαμόγελο.

Για τους παραπάνω λόγους, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Αρχιφύλακες Μπότα Π. και Γκιούρκη Κ., να δώσουμε συγχαρητήρια για το τεράστιο έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαμόγελο, όπως σε εμάς.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί ΓειτονιάςΤο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!