Μπαράζ βανδαλισμών σε επιχειρήσεις Real Estate στη Θεσσαλονίκη

2810898
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 14:18

Πολλαπλά κρούσματα βανδαλισμών σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Real Estate και τις ανακαινίσεις, σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, με τους δράστες να «χτυπούν» μεταμεσονύκτιες ώρες και να προκαλούν ζημιές με μπογιές και σπρέι, γράφοντας συνθήματα κατά της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, των πλειστηριασμών κατοικιών και των κατασχέσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το GRTimes.gr, o τρόπος δράσης των αναρχικών είναι πανομοιότυπος. Μικρές ομάδες αποτελούμενες από δύο, τρία ή περισσότερα άτομα, εφορμούν συντονισμένα και βανδαλίζουν τις εξωτερικές πλευρές των καταστημάτων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ κάποιος από αυτούς κρατάει «τσίλιες» ελέγχοντας τη γύρω περιοχή.

Στο βίντεο, οι επιθέσεις των αντιεξουσιαστών σε δύο επιχειρήσεις στην περιοχή της Δελφών, που έγιναν με διαφορά λίγων ημερών.

 

 

To πλέον πρόσφατο κρούσμα, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή. Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν σημαντικές φθορές με μπογιές και σπρέι στο ισόγειο κτιρίου, στο οποίο δραστηριοποιείται επιχείρηση για πωλήσεις, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις και διαχείριση κατοικιών.

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα για τη στέγαση.

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με τους οποίους συνομίλησε το GRTimes.gr, ανέφεραν πως είναι μάταιο για αυτούς να καταθέσουν μηνύσεις για τις φθορές αυτές, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ οι υπαίτιοι. Επισημαίνουν πως τα πολλαπλά περιστατικά (υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 5-6 επιχειρήσεις μέσα σε ελάχιστα 24ωρα) είναι σε γνώση της αστυνομίας, η οποία θα πρέπει να βρει τρόπο να προστατέψει τα καταστήματα τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή GRTimes.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 14:18

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!