ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας καλεί ο δήμος Ελασσόνας

dimarxeio elassonas 780x405

Ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας επιχειρεί να διαμορφώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η πόλη θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης. Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ελασσόνας, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου2020 στις 13:00 μ.μ

Ο Δήμος στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκόμενων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας θα συναντηθεί προκειμένου να:

  • Παρουσιαστούν τα κυριότερα συμπεράσματα της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης και τα αποτελέσματα του εργαλείου αξιολόγησης του συστήματος κινητικότητας της πόλης.
  • Ενημερωθεί και να συνδιαμορφώσει το περιεχόμενο των προτεινόμενων μελλοντικών σεναρίων κινητικότητας τα οποία θα τεθούν στη συνέχεια σε διαδικτυακή διαβούλευση από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!