Σύμφωνο συνεργασίας ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου με τους δρομείς του Βόλου 

84020766 1509768815856851 9164242414636892160 n
milonas 728x90 1
728x110 2

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, της συντονίστριας του ΚΕΠ Υγείας, Αντωνίας Χασιώτη και του προέδρου του συλλόγου δρομέων υγείας Βόλου, «Κένταυρος», Κωνσταντίνου Κυριαζή, επικυρώνοντας μια συνεργασία και έχοντας ως αρχή το <<Νους υγιής εν σώματι υγιεί».
Με τη συνεργασία αυτή το ΚΕΠ Υγείας ευελπιστεί να ενθαρρύνει τους δημότες Ρήγα Φεραίου στην ενεργό συμμετοχή τους και την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση της υγείας μέσα από την άθληση, την εκγύμναση του σώματος την πρόληψη νοσημάτων και την διατήρηση της ψυχικής υγείας.


Έχοντας ως σκοπό την αύξηση του αριθμού συμμετοχής των δημοτών κάθε ηλικίας και ικανότητας σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και τη μερική αλλαγή του προσανατολισμού του οργανωμένου μαζικού αθλητισμού από τον καθαρό χαρακτήρα του πρωταθλητισμού σε αυτόν του μαζικού αθλητισμού.
Ενημερωτικές δράσεις για την υγεία και την άσκηση, πεζοπορίες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού ταυτόχρονα χαρακτήρα σε όμορφες διαδρομές του Δήμου μας θα προγραμματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμπνέοντας και προσελκύοντας τους δημότες σε υγιεινές συνήθειες, όπως η άσκηση.
Ζώντας σε έναν από τους πιο όμορφους τόπους, ο καθένας οφείλει να προσελκύει τους δημότες να φροντίσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία μέσω της άσκησης. Αθλητές, όπως τα μέλη του συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με το ΚΕΠ Υγείας θα φροντίζουν μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας για την καλύτερη διοργάνωση όλων των ανωτέρω.

error: Content is protected !!