Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)

DSC 0361 2 epaggelmatikos prosalatolismos 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. και ομιλητή τον

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.) κ. Σπύρος Μιχαλούλης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να βοηθήσει τον μαθητή ως προς την επιλογή και τον επαγγελματικό προσανατολισμό που θα πραγματοποιήσει, αναλύοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό παρακολούθησαν μαθητές και γονείς στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!