Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Βόλος έμεινε για πολύ καιρό χωρίς πολιτικό ενδιαφέρον [εικόνες]

83284813 1416534421860658 8345929743203303424 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την πόλη του Βόλου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συναντήθηκε στο δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, και στη συνέχεια παρέστη στην κοπή βασιλόπιτας της ΕΒΕΤΑΜ

KEN 2

“Να επενεξετάσουμε το καθεστώς της ΕΒΕΤΑΜ, η οποία λειτουργεί ως ΔΕΚΟ” ζήτησε από τον Υπουργό ο πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ Νικόλαος Σοφιανός και συμλήρωσε οτι “σήμερα είναι μία νέα ημέρα για την ΕΒΕΤΑΜ, που μπορούμε να καταστήσουμε το όνομά μας συνώνυμο της αξιοπιστίας. Είναι η μέρα που θέτουμε στόχους και με σκληρή δουλειά και τη βοήθεια του θεού θα τους πετύχουμε”

Η Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Εργαστηριακών Δοκιμών,
Πιστοποίησης και Ποιότητας, MIRTEC S.A. (ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.), είναι το ελληνικό πολυκλαδικό – πολυτεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του ανέφερε:

“Είναι μία νέα εποχή και μία νέα αρχή. Ο Βόλος είναι μία υπέροχη πόλη, αλλά έμεινε πολύ καιρό χωρίς πολιτικό ενδιαφέρον. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνουμε πολλά για τον Βολο. Είστε τυχεροί που μένετε εδώ, αλλά πρέπει να κατακτησει τον 21ο αιωνα.

Θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι εδώ γιατί πιστεύω οτι η ΕΒΕΤΑΜ έμεινε πίσω από έλλειψη ενδιαφέροντος των πολιτικών ηγεσιών και οι πραγματικές δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες.

Δε θέλω να έχω τυπικές σχέσεις με την ΕΒΕΤΑΜ, θέλω να την επανεκκινήσουμε. Μπορεί επάξια να ανταγωνιστεί όλες τις άλλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα σε αυτό το είδος. Θα τη φέρουμε στην πρώτη γραμμή στο είδος της. Έτσι θα κερδίσει χρήματα και η ελληνική οικονομία και το ελληνικό δημόσιο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε οι εργαζομενοι να είναι σύμμαχοί μας.”

Ο κ. Γεωργιάδης έκοψε την βασιλόπιτα. Το πρώτο κομμάτι το έκοψε για τον Χριστό και το δεύτερο για την Ελλάδα και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας οτι “πολλές μπουλντόζες θα μπούνε το 2020. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Και στο Ελληνικό και για την Κασσιόπη και για την Αφάντου και για άλλα”

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!