ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)

DSC 0454 eaas pita
stergiou
fotou
728x110 3

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου στη Λέσχη Αξιωματικών.

Παράλληλα βραβεύτηκαν και οι αριστούχοι μαθητές, παιδιά μελών της Ένωσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Στέλλα Μπίζιου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, η αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρίτα Απρίλη, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων και της Εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)Έκοψε πίτα και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της η ΕΑΑΣ Λάρισας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!