ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιο είναι το έργο που ετοιμάζουν Μπέος και Άδωνις στον Βόλο;

1478747 georgiadis adonis 930 2 1

Τον Δήμαρχο Βόλου,Αχιλλέα Μπέο, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, που βρέθηκε στον Βόλο για την εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΒΕΤΑΜ.

KEN 4

«Δεν μπορούσα να έρθω στο Βόλο και να μην επισκεφθώ τον Δήμαρχο που είναι φίλος μου» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης που έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ. Μπέο με τον οποίο είχαν και ιδιαίτερη συνομιλία για θέματα της πόλης.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά, ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι με τον Δήμαρχο προχωρούν στην εκτέλεση ενός μεγάλου έργου, που ανήκει στις αρμοδιότητες του υπουργείου του, και για το οποίο σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αλλά απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
Τα ίδιο έπραξε και στις δικές του δηλώσεις ο κ. Μπέος, που συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα έργο που χρόνια τώρα αποτελεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει.

Ο κ. Μπέος επιπροσθέτως τόνισε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον κ. Γεωργιάδη τον οποίο γνωρίζει από χρόνια και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στα καθήκοντα, που ανέλαβε, ενώ του έδωσε το σήμα της πόλης, την ΑΡΓΩ, ως αναμνηστικό δώρο.

Ο κ. Γεωργιάδης, επίσης, τόνισε ότι συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την πόλη και η χρηματοδότησή τους αφορά το υπουργείο που προΐσταται, μέσω του προγράμματος Δημοσίων και του ΕΣΠΑ

error: Content is protected !!