Βόλος: Ενοχλημένος ο Στρατηγόπουλος – Το τηλεφώνημα του Αχιλλέα Μπέου [βίντεο]

83914466 179220959836300 7655753108898709504 n
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για τη μη πρόσκλησή του στη σύσκεψη που συγκλήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γεγονός που προκάλεσε κραδασμούς στη σχέση του με την Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

KENT728X100

“Απουσιάζαμε γιατί δεν προσκληθήκαμε. Το γιατί δεν προσκληθήκαμε, πρέπει να σας το εξηγήσουν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνάντησης. Και ο Δήμαρχος ναι. Εμείς συνυπογράψαμε μία επιστολή στον δήμαρχο, την οποία δεν δώσαμε στα ΜΜΕ (δημοσιεύθηκε αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr) για να μην βάλουμε τρικλοποδιές και να μην δημιουργήσουμε εντυπώσεις” ανέφερε ο κ. Στρατηγόπουλος.

Την Πέμπτη, ο Αχιλλέας Μπέος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χρήστο Στρατηγόπουλο για να δώσει τέλος στην κρίση που προέκυψε ανάμεσα στους δύο θεσμούς. “Ο Δήμαρχος με κάλεσε για να μου ζητήσει βοήθεια στα επόμενα βήματα” τόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ο οποίος περιγράφει την επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες:

“Για όποιον γνωρίζει τον κ. Δήμαρχο, ξέρει οτι και στις περιπτώσεις που δεν έχει απόλυτο δίκιο είναι εμφατικός. Στην επικοινωνία μας, αυτό το στοιχείο απουσίαζε από την εκφορά του λόγου του. Εγώ ήμουν αυστηρός μαζί του και του έδειξα την ενόχλησή μου. Ήταν μία απρεπής και προσβλητική στάση. Τέτοιου είδους απρέπειες, επειδή είμαστε σε μία διαδικασία συγκρότησης ισχυρού μετώπου της πόλης, οφείλουν και πρέπει να λείψουν. Διότι διαφορετικά, τέτοιο μέτωπο δε θα υπάρξει. Δεν πρέπει να θεωρούμαστε δεδομένοι και αναλώσιμοι” είπε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη.

“Για όσους κομπορρημονούν και φαφλατίζουν ασύστολα, θα τους πω οτι ο αγώνας τώρα ξεκινάει” συμπλήρωσε ο πρόεδρος των δικηγόρων της Μαγνησίας, και ξεκαθάρισε οτι αναμένει με χαρά μία συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου για το ζήτημα.

Δείτε το βίντεο:

 

error: Content is protected !!