Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

kideia 2 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απεβίωσε  σε ηλικία 83 ετών η Ζωή Γκοτζιαμάνη. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τερψιθέα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Μαρία Σαμπαλου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη συνοικία Χαραυγή στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Φωτίου, συνταξιούχος Αστυνομικός. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών η Ισμήνη Κατσανούλα. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Ελισσάβετ Στρουλιου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στα Αμπελάκια Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δημοσθένης Δημητρίου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Χαρά Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Τσιτσιβά. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πυργετό.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!