ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τεμπών

laiki sispiros
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε ανακοίνωση της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τεμπών κ. Μαρίας Κωστή αναφέρεται:

«Σε ωμή παραβίαση απόφασης του ΔΣ του Δήμου Τεμπών,προβαίνει σήμερα ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συμμετέχοντας σε σύσκεψη στο Καλοχώρι, με θέμα “μακροχρόνια μίσθωση δημοτικής έκτασης σε εταιρία, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου”, που διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο.

Το συγκεκριμένο θέμα,απασχόλησε εκτενώς το δημοτικό συμβούλιο, όταν εκπρόσωποι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρίας ανέπτυξαν την επιχειρηματολογία τους για την περιβαλλοντολογική μελέτη όσο και η δημοτική αρχή για τα “θετικά αποτελέσματα” που θα προέκυπταν από την δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, με ψήφους 11 υπέρ και 13 κατά,απέρριψε την πρόταση, όχι για την ανεπάρκεια της μελέτης, αλλά για την ουσία του θέματος, γεγονός που δημιούργησε ανακούφιση στους κατοίκους του Καλοχωρίου που παρευρίσκονταν στο συμβούλιο.

Φαίνεται όμως,ότι η δημοτική αρχή αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν πέρασε η πρόταση της και προβαίνει σε αυτές τις κινήσεις,προκειμένου να εξασφαλίσει πλειοψηφία.

Καταγγέλλουμε λοιπόν την δημοτική αρχή για αυτή την ωμή παραβίαση, χωρίς να είναι η μοναδική,αφού και σε άλλο οργανισμό του Δήμου ακολουθεί την τακτική της αγνόησης του ΔΣ του και προβαίνει σε αυθαίρετες ενέργειες.»

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!