Συμπέθεροι και γαμπρός τα «έτσουξαν» και… επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στη Λάρισα

astuynomia01 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μπορεί να βγήκαν για να γλεντήσουν ευχάριστες ειδήσεις όπως αυτήν του επικείμενου ερχομού ενός εγγονιού όμως εν τέλει βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο λόγος για δύο συμπέθερους κι έναν γαμπρό που ενώ πήγαν σε κατάστημα για να πιούνε φαίνεται πως… ήπιαν αρκετά καθώς εν συνεχεία επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Το περιστατικό έγινε το καλοκαίρι του 2016 και εκδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020) που τιμώρησε και τους τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο καθώς ενημερώθηκαν για ένα επεισόδιο στο κατάστημα. Εκεί ζήτησαν τα στοιχεία από τον πρώτο άνδρα όμως εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια επιθετικός παρουσιάστηκε και ο γιος του ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο συμπέθερος του πρώτου και πεθερός του δεύτερου.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους ζήτησαν συγνώμη λέγοντας πως ήπιαν λίγο παραπάνω για να γλεντήσουν την είδηση πως η σύζυγος του νεαρού ήταν έγκυος και πως περίμεναν το εγγόνι και παιδί αντίστοιχα. Κρίθηκαν ένοχοι κατά περίπτωση για τις πράξεις της αντίστασης, απείθειας, απειλής και εξύβρισης. Τιμωρήθηκαν με ποινές φυλάκισης 9, 10 και 20 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: Ρεπορτάζ του Κάμπου – Κώστας Γκιάστας

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!