Κρίση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας – Έλειπε το μισό ψηφοδέλτιο από την κοπή της πίτας

84253142 877959952634507 5197077360653893632 n 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Οι μισοί υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, απουσίαζαν από τη σημερινή πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

KENT728X100 1

Όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr από την εκδήλωση, στην οποία κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Σπύρος Καρανικόλας και ο Κυριάκος Κυριάκος, απουσίαζαν οι: Γιάννης Αναστασίου, Γιάννης Σακκόπουλος, Μαρία Μανζενίτη και Ελένη Φορτούνα, αλλά και η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας Φούλη Τσιώμου!

Είναι ενδεικτικό της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα, μετά τα δυσμενή αποτελέσματα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και της δυσαρέσκειας πολλών κορυφαίων στελεχών για τους χειρισμούς που έγιναν και χρεώθηκαν σε… διάφορες πλευρές.

Παρότι τα ενεργά μέλη του Κινήματος Αλλαγής ήθελαν όλο αυτό το διάστημα να υποβαθμίσουν το πρόβλημα, σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ενώ η εκλογή νέων κομματικών οργάνων θα αλλάξει ολοκληρωτικά τον χάρτη σε τοπικόι επίπεδο και την έξοδο θα δούνε πολλοί παλιοί πρωταγωνιστές.

Στις πρώτες θέσεις της αποψινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παρκ έκατσε ο Νίκος Χαυτούρας, ο Τρύφων Πλαστάρας, ο Δημήτρης Πιτσιώρης, ο Φώτης Χατζηδημητρίου, o Θανάσης Μακρόπουλος, η Μαρία Γίτση, ο Βασίλης Ντούρος και ο Δημήτρης Κουτσούκος.

error: Content is protected !!