ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διορισμοί στην Ειδική Αγωγή: Τα 17 ονόματα από τη Μαγνησία

1100 70d9e6e8 4c60 460a 854e 36c827eb4e3c
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναρτήθηκαν χθες τα ονόματα των 1040 επιτυχόντων για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

KEN 1

Πρόκειται για μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων Θεραπευτών Λόγου, Ψυχολόγων, Σχολικών Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών, Κοινωνικών Λειτουργών καθώς και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), που διορίζονται βάσει της σειράς κατάταξής τους στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, καθώς και των δηλωθεισών προτιμήσεών τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Νίκη Κεραμέως τόνισε:

«Η σημερινή ημέρα είναι πραγματικά ξεχωριστή για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στη χώρα μας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που γίνονται μόνιμοι, μέσω ΑΣΕΠ, διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, τομέα που η Κυβέρνηση θεωρεί μείζονος σημασίας.

 Στηρίζουμε έμπρακτα αυτό το κρίσιμο σκέλος της δημόσιας εκπαίδευσης, τα παιδιά, τις οικογένειες αλλά και το σχολείο και τους λειτουργούς του. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, με συνέπεια, ευθύνη και κοινωνική ευαισθησία, για ένα καλύτερο σχολείο για μια καλύτερη κοινωνία.

Παράλληλα, δρομολογούμε για πρώτη επίσης φορά, την σύνταξη αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών για την ειδική αγωγή και εκπαίδευση, σταθμισμένων στις ανάγκες των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την ίδρυση προστατευμένων εργαστηρίων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης που θα δίνουν διέξοδο στους αποφοίτους των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Στόχος μας, η εκπαίδευση για όλους χωρίς αποκλεισμούς, με ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα προσαρμοστεί σταδιακά στη λογική της ενταξιακής εκπαίδευσης για τους μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες».

Δείτε τα ονόματα από τη Μαγνησία:

Αντωνίου Μαρία ΠΕ21, Τσιβοπούλου Χριστίνα ΠΕ21, Φραγγογιάννη Μαρία-Ευτέρπη ΠΕ23, Καλλία Ελένη ΠΕ23, Σκαρλή Βασιλική ΠΕ25, Ξυδοπούλου Βασιλική ΠΕ25, Μπλιούμη Σταυρούλα ΠΕ25, Μούτσελου Ελευθερία ΠΕ28, Κούκος Παρασκευάς ΠΕ28, Μαυρουδή Διαμάντω ΠΕ30, Κουκουμβρή Αλκυόνη ΔΕ01, Τσιόβουλου Κωνσταντίνα ΔΕ01, Φάλκου Δήμητρα ΔΕ01, Χειλά Νικολέτα ΔΕ01, Αγορά Συραγούλα ΔΕ01, Σιδηροπούλου Ολυμπία ΔΕ01.

error: Content is protected !!