Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας του Βόλου [εικόνα]

mediadefaultimageskeria ekklisia 2
milonas 728x90 1
728x110 2

Έφυγε από την Ζωή ο “αλατάς” του Βόλου Ανδρέας Σεντουκτσής. Πλήρης ημερών και περιστοιχισμένος απο συγγενείς και φίλους έφυγε σήμερα το μεσημέρι από την ζωή. Άνθρωπος δυνατός, πετυχημένος, αξιώθηκε μέσα στα 89 χρόνια πορείας του σ’ αυτή την ζωή να μεγαλώσει και να παντρέψει 2 παιδιά και να χαρεί 5 εγγόνια.

Μεγάλο του πάθος, η δουλειά, δεν γυρνούσε σπίτι αν δεν έβγαινε πρώτα η δουλειά. Ήταν η δεύτερη και καθοριστικότερη γενιά της εταιρείας Αλάτι ΝΕΛΣΩΝ, συστηνόταν με καμάρι ως “αλατάς”. Δούλεψε από μικρό παιδί, πέρασε δύσκολα χρόνια, πέρασε χρόνια κατοχής και δεν σταμάτησε να δουλεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Κληρονόμησε μια μικρή βιοτεχνία άλατος με έδρα τον Βόλο και κατάφερε να την κατατάξει στις μεγαλύτερες βιομηχανίες άλατος πανελλαδικά. Οικογενειάρχης σωστός, αυστηρός πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τους γύρω του, προίκισε τα παιδιά του και όλους μας όχι μόνο με υλικά αγαθά, αλλα κυρίως με ηθικά. Για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 11π.μ. στον Άγιο Δημητριο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!