ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)

DSC 0296 stomatologiko synedrio
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας διοργανώνει σήμερα και αύριο  στη Λάρισα το 6ο Συνέδριο της με τίτλο «Σύγχρονοι προβληματισμοί – τεκμηριωμένες λύσεις στην οδοντιατρική πράξη», στο ξενοδοχείο Divani Palace.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια από καταξιωμένους συναδέλφους, με θεματολογία που καλύπτει τις νεότερες εξελίξεις στην Οδοντιατρική επιστήμη.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση οδοντιατρικών υλικών και συσκευών από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου προς ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Οι διεργασίες του Συνεδρίου έχουν ξεκινήσει από το πρωί, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξής του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)Ξεκίνησε και επίσημα τις διεργασίες του το 6ο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!