Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Φωτογράφων Λάρισας

pita fotografoi
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σωματείο Φωτογράφων Λάρισας στο εστιατόριο-ταβέρνα, τα Κίτρινα Γάντια.

Το Δ/Σ του Σωματείου ευχαριστεί την διοίκηση και το προσωπικό της επιχείρησης για την άψογη φιλοξενία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη του Σωματείου να συζητήσουν και να διασκεδάσουν με φαγητό κ μουσική.

O συνάδελφος Γιογλαρής Τηλέμαχος ήταν ο τυχερός της βραδιάς.

Το φλουρί της πίτας προσέφερε η επιχείρηση Refanidis Natural Luxury Hotel & Spa στη Λιμνη Κερκινη.

Το Δ/Σ του Σωματείου ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για το πολύ ωραίο δώρο!

Στη νέα διοίκηση του Σωματείου συμμετέχουν:
Δημήτρης Γκουσκγούνης (Πρόεδρος), Σίμος Κοντογιαννίδης (αντιπρόεδρος), Τηλέμαχος Γιουγλαρής (γραμματέας), Άκης Μπακόπουλος (ταμίας) και Κατερίνα Λιάπτσιου (μέλος).

Μετά τις πρόσφατες εκλογές, η νέα διοίκηση του Σωματείου προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να παρέχονται στα μέλη οι απαραίτητες πληροφορίες για την θωράκιση του επαγγέλματος.

Ταυτόχρονα η νέα ιστοσελίδα του Σωματείου θα είναι προσβάσιμη και στο κοινό της περιοχής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αντλούν πληροφορίες και να αναζητούν επαγγελματίες για τις φωτογραφικές τους ανάγκες.

Η διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!